Családi bölcsődénk

rainbow

Családi bölcsődénk 2009 óta folyamatosan működik, a korábbi években családi napköziként. Az Óvodakutatás 2013 című nagy, átfogó budapesti felmérésen 1. helyezést értünk el családi napközi kategóriában.

A XX. kerület kertvárosi részén, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyen vagyunk, könnyen elérhetnek bennünket a szomszédos kerületekben élők és az M5-ös autópályán Budapestre járók is.

A Csanoda bölcsőde családi házunk földszintjén, a gyermekek számára biztonságosan és komfortosan kialakított helyiségekben működik. A házhoz tartozó kert kicsi, de zárt, biztonságos, magas kerítésel védett. Családi bölcsődénkbe 8 hónapos kortól óvodás korig várjuk a gyermekeket, akikkel életkoruknak megfelelően foglalkozunk. Családi bölcsődénk elsősorban bölcsődés korú gyermekek ellátására szakosodott.

A csoport létszáma legfeljebb 7 fő. Figyelembe vesszük a gyermekek életkori sajátosságait, egyéni fejlődési, haladási ütemét. Olyan környezetet, játékokat, eszközrendszert biztosítunk számukra, mellyel megismerhetik a világ tulajdonságait, fejlesztik különböző képességeiket, a felfedezés örömét nyújtják és egyúttal önálló problémamegoldásra is motiválnak. Különösen fontosnak tartjuk az anyanyelvi verbális, vizuális nevelést, a mozgásfejlesztést. Sokat rajzolunk, mesélünk, játszunk. A kézműves, bábos, mondókás, mesés foglalkozásainkkal építünk a gyermekek aktivitására, önállóságra nevelünk, fejlesztjük tudását, képességeit.

Igényes, változatos étrendet alakítunk ki, gondosan ügyelünk az egészséges és minőségi étkeztetésre. Az egész napos ellátásban részesülők naponta négyszer étkeznek.

Családi bölcsődés szolgáltatásaink:

  • Egész vagy félnapos felügyelet, gondozás-ellátás
  • Teljes heti vagy heti 4, 3, esetleg 2 napos rendszerességgel
  • Igény esetén külön térítési díj ellenében, gyermekangol vagy gyermekjóga és mozgásfejlesztési foglalkozások

Családi bölcsőde nyitva tartás:

Munkanapokon: 7:30-tól 16:30-ig, 17 óra után és 7:15 előtt csak előzetes egyeztetéssel, külön térítés ellenében fogadjuk a gyermekeket.