Családi bölcsődénk 2009 óta folyamatosan működik, a korábbi években családi napköziként. Az Óvodakutatás 2013 című nagy, átfogó budapesti felmérésen 1. helyezést értünk el családi napközi kategóriában.
A XX. kerület kertvárosi részén, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyen vagyunk, könnyen elérhetnek bennünket a szomszédos kerületekben élők és az M5-ös autópályán Budapestre járók is.
A Csanoda családi házunk földszintjén, a gyermekek számára biztonságosan és komfortosan kialakított helyiségekben működik. A házhoz tartozó kert kicsi, de zárt, biztonságos, magas kerítésel védett. Családi bölcsődénkbe 11 hónapos kortól bölcsődés korig várjuk a gyermekeket, akikkel életkoruknak megfelelően foglalkozunk. Családi bölcsődénk elsőorban bölcsődéskorú gyermekek ellátására szakosodott.

A csoport létszáma legfeljebb 7 fő. A magán bölcsődei ellátás mellett kiemelt célunk a tehetséggondozás. Figyelembe vesszük a gyermekek életkori sajátosságait, egyéni fejlődési, haladási ütemét. Olyan környezetet, játékokat, eszközrendszert biztosítunk számukra, mellyel megismerhetik a világ tulajdonságait, fejlesztik különböző képességeiket, a felfedezés örömét nyújtják és egyúttal önálló problémamegoldásra is motiválnak. Különösen fontosnak tartjuk az anyanyelvi verbális, vizuális nevelést, a mozgásfejlesztést. Sokat rajzolunk, mesélünk, játszunk. A kézműves, bábos, mondókás, mesés foglalkozásainkkal építünk a gyermekek aktivitására, önállóságra nevelünk, fejlesztjük tudását, képességeit.

Igényes, változatos étrendet alakítunk ki, gondosan ügyelünk az egészséges és minőségi étkeztetésre. Az egésznapos ellátásban részesülők naponta négyszer étkeznek.

Családi bölcsődés szolgáltatásaink:

Családi bölcsőde nyitvatartás:

munkanapokon 7:30-tól 16:30-ig, 17 óra után és 7:15 előtt csak előzetes egyeztetéssel, külön térítés ellenében fogadjuk a gyermekeket.